Welkom op de website van TennisschoolPE.                                              ALTIJD EEN GRATIS PROEFLES


JE KAN JE WEER OPGEVEN VOOR DE TENNISLESSEN!

Flexibel trainen voor alle jeugd bij TennisschoolPE op Park Braband


Sinds maart 2018 is TennisschoolPE met een nieuwe trainingsvorm gestart! Deze nieuwe manier van trainen is helemaal van deze tijd. Het draait om flexibiliteit, maar ook om de jeugd van Park Braband naar een ander en hoger niveau te brengen. Samen trainen met leeftijdsgenootjes wanneer het uitkomt, maar niet in een vaste groep. Iedereen kan op zijn eigen niveau trainen en makkelijker doorstromen voor meer uitdaging.

Wat houdt dit precies in?

Jeugd tennist in kleuren. Rood, oranje, groen en geel. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zal er voor elke kleur een training zijn. Je kiest zelf een dag of dagen uit wanneer je wilt trainen. Hierdoor is er altijd ruimte om te tennissen ook als je een ander sport beoefent. Heb je tennis als hoofdsport? Dan kun je ervoor kiezen om elke dag te komen trainen. Er is geen zomer en winterstop zoals bij andere sporten. Het hele jaar door(m.u.v. schoolvakantie en feestdagen) worden er op deze manier trainingen gegeven. Wij als tennisschool willen afstappen van het feit dat vaak trainen alleen is weggelegd als je ook flink in de buidel tast. Hierdoor zijn we laagdrempelig en zal de stap om er voor te kiezen om beter te worden in tennis makkelijk worden gemaakt. TennisschoolPE heeft gekozen voor deze nieuwe trainingsvorm om het samen tennissen nog meer te stimuleren! Binnen deze trainingsvorm kom je ook in contact met andere kinderen die tennissen bij Park Braband en je kunt elke dag trainen waardoor jij de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen tot een toptennisser!

Klik hier voor de volledige informatie over deze trainingsopzet.Jaaroverzicht lessen 2018 op kalender klik hier!


TENNISWEKEN 2019

In de mei- en zomervakantie hebben we weer voor de jeugd een super leuke en leerzame tennisweek.

De tennisweek is er voor iedereen!! Vanaf 6 jaar t/m 17 jaar. Wel of geen tenniservaring.

In deze week wordt er natuurlijk heel veel getennist. Elke dag 2 uur tennisles, wedstrijden en oefeningen. Maar ook andere leuke sportactiviteiten. We sluiten elke dag af met een gezamelijke lunch.

Meer informatie kun je vinden op de poster.

MEIVAKANTIE 29 APRIL T/M 3 MEI (van 9:30-12:30)

ZOMERVAKANTIE 15 T/M 19 JULI (van 9:30-12:30) 

Geef je op door een mail te sturen naar info@tennisschoolpe.nl.

Vermeld dan wel even je naam, leeftijd, telefoonnummer en tenniservaring.